Samarbejde

Vi er yderst interesseret i samarbejde. Anvend gerne kontaktformularen på denne side, og lad os tale nærmere omkring et potentielt samarbejde.Dette giver endnu mere god mening, hvis du er fra en af de omkringliggende byer:

  • Esbjerg
  • Varde
  • Oksbøl
  • Bramming
  • Årre
  • Fanø
  • Ribe
  • Vejers

I det følgende opstilles nuværende samarbejdspartnere.

Samarbejdspartnere for Murerfirma Esbjerg

Her opstilles samarbejdspartnere for Murerfirma Esbjerg i forskellige afsnit.

Rungstedtand – Tandlæge ved Vedbæk

Her kan læses nærmere omkring en tandlæge ved Vedbæk og Kokkedal, hvilket kan gøres ved at besøge deres hjemmeside:

Rungstedtand befinder sig desuden  nær hjertet af Hørsholm, Kokkedal og Vedbæk, i en by ved navn Rungsted. Hos Rungstedtand ydes der en lang række behandlinger, herunder implantat-, krone-, bro- og rodbehandling.

hoersholm-tandlaeger.dk

hoersholm-tandlaeger.dk søger at give mulighed for at finde en tandlæge i Hørsholm og nærområdet. Herunder også Nivå, Kokkedal og Vedbæk. Brug linket, for at finde din nye tandlæge: Hørsholm Tandlæger. Linket virker også i forhold til Nivå, Kokkedal og Vedbæk. Kontakt også gerne Hørsholm tandlæge via deres kontaktformular.

Pendula Solutions – Virtual reality og læring

Virtual reality produktion, samt udvikling af konkrete behandlings- og læringsløsninger. Læs mere på følgende hjemmeside:

Skriv en mail til Pendula i dag, og få afsøgt mulighederne. Pendula Solutions søger samarbejde med psykologiske praksisser og kommuner til udvikling og anvendelse af software til bedre behandling af angst.

Billige Koder

Billige Koder kan levere en lang række forskellige ydelser, herunder blandt andet PC-udstyr, som er skræddersyet efter individuelt ønske, og kan klare mange opgaver. De fleste PC’er kan i særdeleshed, anvendes til programmering og kodning, samt gaming. En fantastisk tilbud på en PC, der er yderst fordelagtig er følgende: Køb AMD Ryzen 3 2200G gaming PC. Se også Conan Exiles, PUBG og Fortnite hos Billige Koder.

Oprindelse – Filosofi og inspiration

Oprindelse er et ord, der omhandler begyndelsen, eller opstarten af noget. Det kan således være et ord med abstrakt betydning, indtil det anvendes i relation til noget specifikt. Oprindelse.dk anvender ordet i mange sammenhænge, hvor ordet dermed bindes op på noget konkret. Se blandt andet oprindelse af firmaer som Vestfyen eller andre mere filosofiske tekster.

ctz.dk – Matematik og vidensbaseret sundhed

Hos ctz.dk kan der læses nærmere om nogle specifikke emner. Disse emner er blandt andet nogle, der kan anskues til at fortjene en større opmærksomhed, hvorfor de således tages op på ctz.dk. Jod, matematik, Budwig og Robert Morse er blandt andet nogle af emnerne. Jod er et af de sidste nye og yderst gennemarbejdede emner hos ctz.dk.

Miruco.dk – Cortzen Digital

Miruco.dk eller Cortzen Digital, omhandler en lang række forskellige emner, der spreder meget bredt. Blandt disse emner haves læring, gaming, markedsføring, IT, SEO, organisatorisk omstilling og virtual reality. Miruco.dk styres af Michael Cortzen, der er kandidat i IT, læring og organisatorisk omstilling.

Michael Cortzen er partner i pendula.dk sammen med medstifter Christian Lindgren, hvor de sammen laver virtual reality til rehabiliteringspraksisser, læring, markedsføring og meget mere. Pendula Solutions søger tilmed samarbejde med psykologiske praksisser til udvikling og brug af software til bedre behandling af angst.

CT-Cabling

CT-Cabling laver Fiber-, PDS- og netværksløsninger til det private og det offentlige. Fokus for CT-Cabling er at levere høj kvalitet og service.

Se også Kontakt.