Pendula Solutions – Virtual Reality?

Kan et Murerfirma Esbjerg anvende virtual reality (VR)? Dette indlæg undersøger for Murerfirma Esbjerg, hvorvidt VR kan bruges, når man er murer. Pendula Solutions laver løsninger i VR.

Virtual reality Esbjerg Murerfirma Pendula Solutions virtual reality

I Steven Kings originalnovelle omhandlende en form for VR, ved navn “Manden med plæneklipperen”. Heri beskrives en forsker, som har programmeret aber, og gjort dem kvikke med smart-drugs, hjernemaskinestimulering og Virtual Reality.

Virtual Reality (VR) og andre tilsvarende såsom Augmented Reality (AR) samt 360-graders filmmateriale, bliver i stigende grad nævnt, i relation til tech-giganter som Google, Apple, Microsoft, Samsung og Sony skal promovere deres nye enheder – forbrugerne synes dog ikke at følge trop. Oculus fremhæver også gode enheder i 2018, herunder Oculus Go.

Nye teknologier og herunder kreative fremgangsmåder til interaktion med online videoindhold gør, at videomateriale i fremtiden vil forandre måden vi bruger medier på. Visuelt indhold skaber altså et større brugerengagement, hvilket gør at man som virksomhed kan rangere højere på Google.

Virtual reality app-udvikling hjælper altså med aggressiv markedsføring, og overrasker kunderne samt glæder dem med disse VR apps, således de kan opleve dine produkter på en helt ny måde.

VR-teknologien vil hjælpe virksomheder med at markedsføre deres koncepter på en interaktiv måde, hvilket får nye kunder lokket til. Khora laver VR til forskellige interessenter.

Pendula Solutions om Virtual Reality: Oplæring af medarbejdere og markedsføring

Oplæring af medarbejdere er også væsentligt: Virtual reality teknologien kan være med til at forbedre læringspotentialet, da oplevelserne, kan gøres særdeles mere ægte end eksempelvis almen video. Få lavet cases eller e-læring i virtual reality her: Virtual reality uddannelse.

I en intens session fik en snakkende marketingmastodont konkretiseret, at man får op til 10 gange mere valuta for sine penge gennem at bruge Facebook Video Ads, set i forhold til de mere overvurderede kanaler som programmatic buying, hvor et program køber forskellige former for digitale annoncepladser, outdoor, og den gode, gamle plakat- og billboardmarkedsføring. Google nævnes tilsyneladende ikke, eller blot en god hjemmeside med VR-video.

Som virksomhed kan man blive bombarderet med nye og smarte måder at nå og engagere sine kunder på. Og det er yderst nemt at blive fristet til at gå hjem og flytte sit marketingbudget over til mikro-influencers eller til at igangsætte et virtual reality-projekt.

Subsport skriver også om virtual reality, og mediets muligheder. Lær mere omkring disse muligheder ved at besøge subsport.dk.

Stort potentiale i virtual reality

Ved år 2020 har AI revolutioneret markedsføring, ifølge 80% af marketingchefer, hvilket kan anskues til at være betydeligt for mange brancher. Herunder også Murerfirma Esbjerg.

Virtual Reality rummer et enormt potentiale der kan løfte samfundet i både den private såvel som offentlige sektor. Dette ved at transportere mennesker til steder, hvor de ellers ikke kan komme. Der er også store muligheder i forhold til rehabilitering af folk med svære handicap og brug af VR indenfor træning og undervisning.

Der er så mange måder, hvorved Virtual reality og 360 graders video kan skabe en forståelse, fordybelse og forandring – og så er det derudover et genialt medie til events og til at koble den digitale virkelighed sammen med den ”analoge” verdenen. Køb Oculus Go hos Billige Koder, der er en dansk hjemmeside, som kan sende i Danmark.

Hos Invita ses i høj grad store forhåbninger til nye VR-muligheder, hvilket skal det være med til at skabe den ideelle kundeoplevelse i samspil med andre initiativer på den digitale front.

Nye digitale muligheder: Øg din omsætning med det samme

Interaktiv VR giver mulighed for at opleve meget mere på en gang, og begive sig dybere ned i indholdet. Enten via synet, hovedet eller hænderne. Pendula Solutions laver interaktiv VR, hvor synet anvendes til at navigere rundt i den simulerede virkelighed: Virtual reality Århus.

Dette lader sig gøre via sensorer i rummet, der sporer brugerens hænder og hoved, og på den måde kan man interagere med virtual reality på en fuldstændig ny innovativ måde, hvilket gør oplevelsen endnu mere virkelighedstro.

Virtual og augmented reality (virtual reality/AR) er i særdeleshed spået til at være den næste betydelige tech-revolution, som for alvor kan ændre interaktionen mellem virksomheder og forbrugere. Læs også om virtual reality og mediets muligheder hos Hørsholm Tandlæge, der er en tandlæge i Nordsjælland.

Eksempler på virksomheder, som allerede anvender Augmented Reality er IKEA, som giver en muligheden for at indrette og møblere ens eget hus, så man kan se, hvordan en grøn sofa kan se ud i ens stue.

VR (virtual reality) bruges primært til computerspil, men VR-producenter HTC og Logitech, hvilke blandt andet producerer tastaturer og mus, kan med innovativt samarbejde gøre det lettere at udføre almindelige computeropgaver i den virtuelle virkelighed.

De klassiske offline medier kan i høj grad suppleres ved at anvende denne nye, innovative og digitale teknologi og online markedsføring, hvilket giver en endnu flere tangenter at spille på. Begrænsningen findes ikke længere i mulighederne, men i evnen til at tænke kreativt.

Derfor giver det rigtig god formål at udfolde den fortælling på en måde, hvor kunderne kan få en stærk og emotionel oplevelse med en af de ture. VR kan give brands mulighed for at kreere en ny innovativ og anderledes oplevelse med forbrugerne.

I 2017 kan der komme en øget fokusering på Cross-Device marketing var der nogle der mente. Her gør marketingfolk for alvor op med at se ”mobilbrugere” og ”desktopbrugere” som forskellige mennesker.

Her kan man navigere igennem hele kampagnehjemmesider med et tryk på en enkelt knap – dette gøres for at kreere en historie i kommunikationen, og samtidig give brugeren muligheden for at styre hastigheden på kommunikationen.

I lang tid skulle opmærksomheden findes gennem reklame på traditionelle platforme som avis, radio og tv. I dag virker det til, at den skal findes digitalt, hvor Google allerede er 20 år gammel, og Facebook har rundet ti år. Potentielt skal den næste æra om et par år findes i VR, i intelligente push notifications eller Augmented Reality.

Man kan anbefale: Overvej om VR eller 360” video kan bruges til at fremvise jeres produkter eller forretningsområder på en endnu mere fordybende måde.

Interessenterne forudser at interessenterne kommer til at bruge meget af 2017 med virtual reality briller eller ved at kigge ind i en papkasse der giver os oplevelser interessenterne ikke havde forestillet os mulige for bare et par år siden. VR kan laves interaktivt, hvilket giver mange fordele i forhold til behandling, læring og markedsføring. I forhold til læring, er der udviklet et spændende system til Rigshospitalet: virtual reality Rigshospitalet. Dette blev udviklet i samarbejde med Pendula Solutions, og kan også bruges til medicinhåndtering: Medicinhåndtering sundhedsstyrelsen.

VR og augmented reality skal både trække forbrugerne ind i butikken og væk fra Amazon og Ebay, men kan også trække folk ud af butikken, hvis de kan få den digitale shoppingoplevelse derhjemme.

For at få den fulde oplevelse, kan videoerne ses med VR-briller, men muligheden for en 360-graders effekt findes også på både computer og telefon.

Og med godt indhold på skærmene kan du bruge dit salgspersonale, hvor det giver værdi, og dermed kreere unikke kundeoplevelser, som får kunden til at komme igen.

Kontakt Pendula Solutions i dag

Hos Pendula Solutions laver vi løsninger i VR. Herunder software til læring, applikationer og VR-video samt billedmateriale.

Artiklen er leveret af Pendula Solutions for at udbrede kendskabet til VR.

Se også Murerfirma Esbjerg.

3 tanker om “Pendula Solutions – Virtual Reality?

Der er lukket for kommentarer.